Despre CCR

Cine suntem?

CCR Logistics Systems RO SRL este o organizaţie colectivă de gestionare a deşeurilor electrice şi electronice, licenţiată de Ministerul Mediului (licenţa de operare RO-ANPM-DEEE-004/2017)(Anexă licență).

CCR Logistics Systems RO SRL este filiala companiei germane CCR Logistics Systems AG cu sediul în Munchen, Germania şi care acţionează în majoritatea ţărilor UE în domeniul gestionării deşeurilor.

 

Cum vă putem ajuta?

Societatea noastră este licenţiată pentru preluarea responsabilităţii în vederea îndeplinirii obligaţiilor de mediu care decurg din prevederile OUG 5/2015 privind gestionarea deşeurilor electrice şi electronice-DEEE, cât şi raportarea datelor către autorităţile competente.

 

Cadrul legislativ

Cf. OUG 5/2015 orice companie care produce/importă aparatură electrică sau electronică este obligată să se înregistreze la Agenţia Naţională de Protecţia Mediului şi să participe, printr-un sistem colectiv sau individual, la finanţarea gestionării DEEE-urilor.

Nu sunteti siguri daca aparatura produsa sau importată de compania Dvs. intră sub incidenţa OUG 5/2015? Aici puteţi vizualiza un ghid în acest sens.

 

Pentru orice informaţii suplimentare sau lămuriri privind legislaţia românească în domeniu precum şi activitatea CCR în Romania vă stăm cu plăcere la dispoziţie.

Informații Legale