14 august 2014

Nouă ne pasă! Fiecare baterie contează

În perioada  16 Iunie – 19 Ianuarie 2015, se va desfășura în cadrul Unităților de Învățământ din Regiunea Moldova acțiunea de colectare a deșeurilor de baterii și acumulatori portabili.

Mecanismul de desfăşurare

Toți elevii care aduc, în perioada 16 Iunie 2014 – 19 Ianuarie 2015, la punctul de colectare special amenajat din cadrul școlii deșeuri de baterii și acumulatori portabili, vor intra în cursa câștigării de premii constând în echipamente sportive sau echipamente electrice și electrocasnice.

Premii:

Se vor acorda 4 premii pentru elevii care colectează cele mai mari cantități de deșeuri de baterii și acumulatori portabili.

Se vor acorda 4 premii pentru Unitățile de învătământ care colectează cele mai mari cantități de deșeuri de baterii și acumulatori portabili.

Premiile se atribuie în baza cantităților colectate și înregistrate pentru fiecare elev. Se premiază elevii care au adus cea mai mare cantitate de deșeuri, indiferent din ce unitate de învătământ face parte.

 

Se premiază unitatățile de învățământ în care s-au colectat cele mai mari cantități de deșeuri de baterii și acumulatori portabili.

Regulament de participare >