Utilizatori finali

Ne bucurăm să vă putem prezenta câteva aspecte legate de problematica globală a protecţiei mediului înconjurător. La această rubrică veţi găsi informaţii legate de protecţia naturii, activitatea CCR în acest domeniu şi multe altele. Prin concursurile pe care le vom organiza periodic încercăm să vă trezim interesul pentru astfel de activităţi.

CCR este o companie germană cu o experienţă vastă în domeniul managementului deşeurilor. Dorim  să punem experienţa noastră în slujba partenerilor CCR din România (producători, autorităţi de mediu şi administraţii locale, consumatori finali etc), care să se alăture eforturilor noastre. Nimic nu este foarte greu sau de nerealizat. Este mai mult o problemă de mentalitate, facilităţi logisitice şi dorinţă de a schimba ceva în bine. Materialele prezentate vă pot ajuta în luarea unei decizii într-o problemă legată de protejarea mediului înconjurător.

Ne-am bucura să vă alăturaţi eforturilor noastre şi vă mulţumim anticipat pentru angajamentul Dvs. Chiar şi simpla lecturare a acestei pagini este un pas mic dar decisiv în acest sens.

Vă mulţumim!

 

Afla mai multe:

Întrebări frecvente >

Ştiaţi că? >

 

Materiale informative:

Sumar cadrul legislativ DEEE >

Diagrama de clasificare DEEE >

Informaţii colectare selectivă echipamente de iluminat >